Menu

Leren duiken

Onze instructeurs leiden je op tot 1*, 2* of 3* duiker.

Voor onze opleidingen en examens volgen we de NOB-richtlijnen (Nederlandse Onderwatersport Bond). Onze NOB-instructeurs zijn ervaren en enthousiaste sportduikers.

Als je regelmatig je brevetduiken maakt en de zwembadtrainingen volgt, kun je in één seizoen al een brevet halen. 

In de wintermaanden volg je duik- en snorkeltrainingen in zwembad "De Gooye" in Dirksland. Ook krijg je dan les in de benodigde theorie voor je brevet. Dit sluiten we af met een theorie-examen.

In het voorjaar oefenen we in het buitenwater en doe je je praktijkexamen. Zo kun je in de zomervakantie op je vakantiebestemming nog duiken met een wereldwijd erkend NOB/CMAS-brevet.

Laatste nieuws

  • Ontdek de onderwaterwereld met Duikgroep ’84

    5132 hits03 oktober 2016
    Dirksland – Na een mooie zomer met diverse buitenduiken richt Duikgroep ’84 zich weer op een nieuw zwembadseizoen. Iedere vrijdagavond worden in het zwembad van Sportcomplex ‘De Gooye’  in Dirksland opleidingen gegeven tot sportduiker. Wie ook wil kennismaken met de duiksport is van harte welkom voor een gratis introductieduik. De opleidingen zijn toegesneden op de typisch Nederlandse omstandigheden. Dat zorgt ervoor dat een mooie duik niet alleen voor een verre vakantie in het buitenland is weggelegd. Naast de opleiding tot sportduiker geeft Duikgroep ‘84 diverse specifieke trainingen, ...