Menu

Donateurschap

DonateurAls donateur draag je bij aan de vereniging zonder gebruik te maken van de zwembad- en buitenduiken.

 

Uiteraard ben je wel welkom op de feestelijkheden en uitjes.

Kosten: €80,00 per jaar

Daarvoor krijg je:

* Aanmelding bij NOB als donateur
(Aanmelding bij NOB is gratis indien lid in digitale administratie van NOB al bekend is, anders tegen de actuale inschrijfkosten NOB)
* Feestavonden
* Barbecue
* Bootduiken
* Maandelijks het blad "Onderwatersport". Een magazine met veel artikelen over de duiksport, reizen en informatie van de NOB.
* Veel gezelligheid!

 

Opzegtermijn
Het donateurschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd met 1 jaar. Een schriftelijke opzegging dient 14 dagen voor het einde van het kalenderjaar binnen te zijn bij de secretaris.

 

Download hierhet inschrijfformulier.

 

DonateurJeugdlid

Laatste nieuws

  • Ontdek de onderwaterwereld met Duikgroep ’84

    5325 hits03 oktober 2016
    Dirksland – Na een mooie zomer met diverse buitenduiken richt Duikgroep ’84 zich weer op een nieuw zwembadseizoen. Iedere vrijdagavond worden in het zwembad van Sportcomplex ‘De Gooye’  in Dirksland opleidingen gegeven tot sportduiker. Wie ook wil kennismaken met de duiksport is van harte welkom voor een gratis introductieduik. De opleidingen zijn toegesneden op de typisch Nederlandse omstandigheden. Dat zorgt ervoor dat een mooie duik niet alleen voor een verre vakantie in het buitenland is weggelegd. Naast de opleiding tot sportduiker geeft Duikgroep ‘84 diverse specifieke trainingen, ...