Menu

Ontdek de onderwaterwereld met Duikgroep ’84

Dirksland – Na een mooie zomer met diverse buitenduiken richt Duikgroep ’84 zich weer op een nieuw zwembadseizoen. Iedere vrijdagavond worden in het zwembad van Sportcomplex ‘De Gooye’  in Dirksland opleidingen gegeven tot sportduiker. Wie ook wil kennismaken met de duiksport is van harte welkom voor een gratis introductieduik.

De opleidingen zijn toegesneden op de typisch Nederlandse omstandigheden. Dat zorgt ervoor dat een mooie duik niet alleen voor een verre vakantie in het buitenland is weggelegd. Naast de opleiding tot sportduiker geeft Duikgroep ‘84 diverse specifieke trainingen, zoals een nettentraining, reddingstraining en conditietrainingen. 

Gratis introductieduik
Wie ook wil ervaren hoe het is om te duiken, is bij Duikgroep’84 van harte welkom voor een gratis introductieduik in het zwembad. Dit kan elke vrijdagavond tussen 7 oktober en 2 december. Onder begeleiding van een ervaren instructeur duik je onder en beleef je het ademen onderwater. Voor de benodigde materialen zorgt de duikclub. Kijk voor meer informatie op www.duikgroep84.nl en meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Teon Koote via 06 534 016 79.

 

Duiken kan ook in Nederland
Duiken in Nederland, kan dat? Jazeker! Er wordt veel gedoken in Nederland. En niet voor niets. Nederland herbergt een ongelooflijke rijkdom onder de waterspiegel. In de Grevelingen, Oosterschelde, op de Noordzee en in de rietkragen van de zandafgravingen buiten de stad. Om dit alles te ontdekken moet een duikopleiding zoveel mogelijk toegesneden zijn op deze typisch Nederlandse omstandigheden. Zo duikt Duikgroep ’84 in het zomerseizoen regelmatig in de omgeving van Goeree-Overflakkee, maar ook ver daarbuiten.


Over Duikgroep ‘84
Duikgroep ’84 heeft circa 35 leden en is lid van de NOB, de Nederlandse Onderwatersport Bond. Deze bond is al sinds 1962 actief voor de Nederlandse onderwatersport en staat met zo’n 18.000 aangesloten leden voor kwaliteit. Haal je via Duikgroep ’84 je duikbrevet dan ben je verzekerd van een internationaal erkend brevet.

Laatste nieuws

  • Ontdek de onderwaterwereld met Duikgroep ’84

    5325 hits03 oktober 2016
    Dirksland – Na een mooie zomer met diverse buitenduiken richt Duikgroep ’84 zich weer op een nieuw zwembadseizoen. Iedere vrijdagavond worden in het zwembad van Sportcomplex ‘De Gooye’  in Dirksland opleidingen gegeven tot sportduiker. Wie ook wil kennismaken met de duiksport is van harte welkom voor een gratis introductieduik. De opleidingen zijn toegesneden op de typisch Nederlandse omstandigheden. Dat zorgt ervoor dat een mooie duik niet alleen voor een verre vakantie in het buitenland is weggelegd. Naast de opleiding tot sportduiker geeft Duikgroep ‘84 diverse specifieke trainingen, ...